Vreau sa ma imi schimb hostul. Ce companie de hosting imi recomandati?

Cred ca stiti deja cu totii ca am avut ceva probleme in zilele care tocmai au trecut, probleme legate de aparitia unor erori datorate unui update nereusit de WordPress. Am adus mai multe imbunatatiri de atunci si, am zis ca daca tot am luat-o pe aceasta „cale”, sa imi schimb si firma de hosting. Problema este ca sunt foarte multe companii, iar fiecare companie are oferte care mai de care mai interesante. Deci departajarea o sa o fac mai mult tinand cont de calitatea relatiei cu clientii.

Tot cautand pe internet solutii am dat peste foarte multe recomandari, printre care se numara si cei de la smart-hosting.ro, care au reusit sa imi atraga atentia datorita preturilor foarte bune pe care le au. In plus, am auzit foarte multe lucruri de bine despre ei, fiind pe piata de 10 ani (deci au ceva vechime). Ce imi place foarte mult la oferta lor? Faptul ca, atunci cand ai un site nou, care nu necesita o cantitate foarte mare de resurse, poti cumpara linistit cel mai mic pachet, care are un pret de doar 1,25 de euro, urmand ca mai apoi, in functie de nevoi, sa mai faci cate un mic upgrade.

Ce ni se ofera la aceasta suma de bani?

La acel pret modic ni se asigura o conexiune securizata, asistenta tehnica 24 x 7, instrumente SEO gratuit, dar si multe altele (de exemplu sunt preinstalate diverse softuri, precum Joomla, WordPress, Magento sau osCommerce). Un alt lucru pe care il apreciez foarte mult este faptul ca traficul web nu este contorizat (desigur, asta nu inseamna ca ni se va permite sa facem abuz), iar spatiul de stocare pus la dispozitie este de 3 GB (mai mult decat suficient pentru un site aflat la inceput de drum).

Mai sunt si alte beneficii, dar va las pe voi, sa le descoperiti singuri. Totusi, inainte de a lua o hotarare definitiva, as vrea sa citesc si parerile voastre (poate veniti voi cu alte propuneri, cu toate ca in proportie de 70-80% deja cam stiu spre ce companie imi voi indrepta atentia). Tinand cont ca site-ul meu este de ceva timp online, imi doresc sa ma pot bucura de resurse care sa poata sustine traficul pe care il fac la ora actuala (asadar nu o sa optez pentru cel mai mic pachet, ci pentru unul de nivel mediu – depinde acum bineinteles si de preturi).

Voi ce ma sfatuiti sa fac? Mutumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri!

One Response

  1. Ciprian Lospa Răspunde

Reply