Vreau sa imi cumpar un frigider nou. Voi ce model imi recomandati?

Zilele acestea am observat ca actualul meu frigider nu mai reuseste sa isi faca treaba foarte bine, in sensul ca nu mai este capabil sa mentina temperaturile la nivelul pe care eu il setez. Cum mi-am dat seama de acest lucru? In momentul in care alimentele pe care le-am depozitat in acesta (alimente perisabile) au fost numai bune de aruncat dupa doar 2 – 3 zile. Bineinteles, nu mi-a picat foarte bine toata treaba, dar tinand cont ca am deja frigiderul acesta de 10 ani…

Eu nu concep viata mea fara un frigider, motiv pentru care vreau sa imi cumpar unul nou cat mai repede cu putinta. Problema este ca  nu prea ma pricep asa de bine atunci cand vine vorba de electrocasnice, asadar vreau sa va cer voua parerea. Ce model credeti ca ar fi cel mai bine sa imi cumpar? Trebuie sa va spun ca eu folosesc termenul generic de frigider, asadar voi imi puteti recomanda orice, chiar si o combina frigorifica, in conditiile in care considerati ca aceasta mi s-ar potrivit mai bine.

Ce asteptari am eu de la un frigider?

Eu am aruncat privirea pe mai multe oferte de frigidere interesante, dar nu pot spune ca a reusit vreuna sa imi atraga intr-un fel anume atentia. Mai ales ca, dupa cum am precizat deja, nu este chiar unul dintre domeniile mele preferate. Eu am zis ca as vrea unul care sa ofera un spatiu de depozitare cat mai mare, atat in ceea ce priveste frigiderul in sine, dar as vrea ca acest lucru sa fie valabil si in cazul congelatorului (cum eu am casa la tara si cresc diferite animale mi-ar prinde bine un spatiu suplimentar aici). Modul de compartimentare este si el destul de important, deoarece imi doresc ca ea sa fie una cat mai intuitiva, astfel incat fiecare tip de aliment sa isi poata gasi locul potrivit.

Asadar, acum ca am insirat in mare parte asteptarile pe care eu le am de la un aparat frigorific, voi cam ce model credeti ca mi s-ar potrivi cel mai bine? As mai avea de adaugat o chestie: imi doresc ca nivelul de zgomot sa nu fie unul foarte ridicat.