Voi ce o sa faceti in aceasta vara? Unde mergeti in vacanta?

Vara si-a intrat pe deplin in drepturi, iar cum si eu sunt in vacanta de vara mi-am facut deja planurile pentru urmatoarele luni din sezonul cald. In aceasta perioada, pe langa faptul ca o sa incerc sa imi dezvolt cat mai mult propriile proiecte, voi incerca pe cat posibil sa ma si relaxez cat mai mult, pentru ca vorba aia, doar o data in viata esti tanar si cu chef de distractie.

Mi-am propus sa citesc cat mai multe romane politiste (cei care ma cunosc stiu ca sunt pasionat de ele) si sa urmaresc cat mai multe filme (vreau sa vad toate filmele de top votate pe IMDB). Am zis ca vara aceasta o sa plec si intr-o mica vacanta la munte, urmata de una mai mare la mare (imi plac amandoua, asa ca voi jongla cu ele), iar pe pe langa toate astea mi-am propus si sa invat putina programare (ma va ajuta si cu blogul si celelalte proiecte ale mele).

Nu vreau sa citesc doar romane, ci atentia mea se va indrepta si catre cartile de dezvoltare persoanala. Simt ca mai am foarte mult de lucru la acest aspect. Sper de asemenea ca voi scapa de frica de a vorbi in public (aici ma refer la frica de a vorbi pe o scena sau in fata a mai multor persoane), iar acest lucru il voi face facand exact asta – vorbind cat mai mult in public. Tineti-mi pumnii, sper sa si reusesc. Bineinteles, ca vreau si sa castig mai multi bani, deci o sa ma si angajez putin mai tarziu, dupa ce ma voi intoarce de la mare.

Cam atat despre ceea ce voi face sau mai bine spus ceea ce vreau eu sa fac in aceasta vara. Voi ce planuri aveti? Va astept in rubrica de comentarii sa discutam liber.