In urma unui update de WordPress mi s-a stricat site-ul. Cine m-a ajutat sa rezolv problema?

In ultimele saptamani tot ma agasa WordPress-ul cu mesaje prin care imi recomanda sa fac update la cea mai noua versiune a platformei, motivand ca aduce multe imbunatatiri pe partea de securitate, dar si in ceea ce priveste functiile puse la dispozitie. Am ezitat, mai ales ca in urma discutiilor citite de pe forum am observat ca sunt destul de multe persoane care au avut probleme cu cea mai noua versiune de WP. Am zis totusi ca, pana la urma, mie nu prea mi se poate intampla asa ceva, din moment ce nu am avut niciodata probleme de genul.

Ce crezi ca am facut pana la urma? Exact… am dat update fara a mai testa separat daca tema si plugin-urile pe care le utilizez sunt compatibile. Rezultatul? Mi-am stricat site-ul, in sensul ca imi dadea numeroase erori, iar unele pluginuri nu mai functionau. Bun, adevarul este ca de situatia pluginurilor nici nu prea imi pasa, pentru ca acestea le puteam dezactiva oricand pentru a elimina problema, fiind nevoit doar sa caut mai apoi alternative. Ceea ce m-a deranjat cel mai mult a fost faptul ca tema in sine avea probleme.

Cum am rezolvat problema?

Sincer, eu nu ma pricep foarte mult la WP si la tot ce implica acesta (defapt nu ma pricem la Web Development in general), asa ca am inceput sa caut persoane care sa ma ajute. Norocul meu a fost ca am dat peste baietii de la Badass-Webdesign.ro care m-au ajutat sa gasesc o solutie de compromis pe termen scurt, pana rezolvau ei problema in ceea ce priveste compatibilitatea temei. Mi-a placut foarte mult faptul ca au fost rapizi si nu au ezitat sa imi raspunda la orice intrebare le puneam.

Defapt, mi-a placut atat de mult sa lucrez cu ei, incat pe viitor stiu la cine sa apelez atunci cand voi avea nevoie (si cu siguranta o sa am – in capul meu se invart mai multe proiecte, trebuie doar sa imi gasesc timp pentru ele). Preturile sunt si ele unele foarte bune, iar gama de servicii la care poti apela este una destul de extinsa (te pot ajuta chiar si cu optimizarea SEO a site-ului tau).

Tie ce impresie au reusit sa iti lase? Ai apela la ei in caz de nevoie?