Un serial demn de urmărit

Nu sunt şi nici nu am fost un mare fan al serialelor. Am încercat să vizionez vreo 2-3 seriale la viaţa mea, şi spun „am încercat” pentru că pe toate le-am abandonat după câteva episoade.

În urmă cu o săptămână m-a sunat un prieten şi mi-a spus că trebuie neapărat să mă apuc de Game of Thrones. Iniţial am refuzat, i-am spus ceva de genul „Eh, nu îmi plac mie astea, cu dragoni şi tot felul de poveşti..” . Norocul meu a fost că a insistat amicul meu că altfel… După ce am vizionat primul sezon în doar 2 zile mi-am zis că-i musai să-l văd şi pe al doilea, şi  pe al treilea, toate sezoanele.

Pe scurt este vorba de 2 mari continente, Eos şi Westeros, un continent fiind populat de marile case regale Stark (cei mai cinstiţi), Lannister (cei mai bogaţi) şi alte 6 case regale, aici petrecându-se cam toată acţiunea, iar celălalt continent fiind populat de nişte regate care nu depind unul de celălalt, la un moment însă și aici se vor întâmpla nişte lucruri destul de tari. Nu pot spune ceva exact deoarece acțiunea este foarte schimbătoare și dacă aș spune un lucru cât de mic s-ar pierde din farmec.

Ce este cu adevărat special la acest serial este faptul că îmbină perfect toate genurile, comedie, horror, dramă, acţiune totală, S.F, un pic de pornografie, că doar na.. Fascinant este faptul că dacă eşti puţin atent la conversaţiile personajelor poţi observa cu uşurinţă că unele lucruri se referă la viaţa noastră de zi cu zi.

Una peste alta este un serial care din punctul meu de vedere merită vizionat, nu degeaba fiind unul dintre cele mai bune din lume.