Un nou an, un nou început.

În sfărșit s-a terminat cu sărbătorile, anul nou și toate cele, spun în sfârșit pentru că nu mi s-au părut niște sărbători prea reușite din multe puncte de vedere, în special din cauza vremii, oricum a venit și 2016 (apropo de asta, cred că nu am mai scris un articol de aproximativ un an) și per total 2015 a fost un an excelent (pentru mine).

Nu pot spune că a fost excelent din toate punctele de vedere dar cu siguranță ultimele luni au reprezentat un factor important în viața mea, m-am apucat de blogging și am început un drum lung pe partea de online, un drum care cu siguranță nu este ușor de parcurs însă până la urmă drumul greu este cel corect. Nu pot spune că m-am apucat pentru a face bani, deși cred că aș fi puțin ipocrit să spun că nu vreau să câștig și ceva bani, am planuri mari pentru 2016 și sper că le voi duce la bun sfârșit, inițial mi-a plăcut mult toată treaba asta cu blog-ul și pe parcurs am descoperit că poți face lucruri mult mai mari cu ceva timp investit, muncă și seriozitate.

Una peste alta nu sunt foarte fericit sau entuziasmat pentru 2016, însă odată cu noul an cred că ar trebui să avansăm (nu în kilograme cum fac eu) și să îmbunătățim ceea ce trebuie îmbunătățit.