Tu te joci la păcănele?

În ziua de azi jocurile de noroc par a fi un trend (pentru unii), pentru alții însă este obsesie. Având în vedere că încă de când eram mic am fost înconjurat de oameni care trăiesc pentru așa ceva, am fost și eu curios să văd ce și cum, ce este așa de palpitant.

Sincer să fiu mi s-a părut destul de interesat, e frumoasă senzația aia când știi că ai ocazia să câștigi o mulțime de bani din nimic, totuși asta n-a fost de ajuns încât să mă facă să încerc, am testat însă multe jocuri aparate gratuite și pot spune că e ok să joci atâta timp cât nu scoți nimic din buzunar. Online este mai fain pentru că ai șanse mai mari să câștigi „bani” mai mulți iar astfel te simți tu mai norocos, nu c-ai fi, sau că n-ai fi.:))

Chiar și site-ul pe care am jucat mi s-a părut super primitor, parcă îmi spunea să încerc căci sigur o să câștig (ca orice tip de pariu, de altfel). Și nu spun că nu-mi plac pariurile, pe CS GO se învârt skin-urile în fiecare zi, însă toate au o limită, o poți face for fun ca mine, sau poți scoate și ultimul ban din casă pentru a încerca să câștigi jackpot-ul ăla care oricum n-o să vină prea curând. Având în vedere că îmi plac foarte mult jocurile cu cărți (de orice fel) poker-ul mi s-a părut foarte interesat, mai ales videopoker all american.

Toate acestea sunt variante ale jocurilor originale care se pot juca cu bani reali, există și o listă de cazinouri cu jocuri aparate online unde aveți toate site-urile care se ocupă de așa ceva. Pentru cei care preferă să joace pe bune, la înregistrare se oferă și un anumit bonus de bani pe care evident îi puteți paria oriunde doriți.

Dintre toate jocurile de noroc, pariurile sportive mi se par cele mai ok, cele mai mari șanse de câștig dacă ai puțină baftă, cunoști cât de cât cum stă treaba cu echipele și știi puțin fotbal, desigur poți paria pe orice alt sport, dar fotbalul este cel mai pariat sport din lume. Site-uri precum Sporting Bet sau Unibet pe care le puteți găsi în lista de mai sus oferă cote extraordinare și super accesibile.

Una peste alta eu sunt un mare fan al jocurilor free, nu și ale celor cu bani (cu toate că și ele au farmecul lor), poate pentru că n-am încă vârsta necesară, cum am mai spus însă trebuie să existe o limită pentru că norocul e noroc, nu apare tot timpul.