Tu stii cum sa iti protejezi masina atunci cand o duci intr-un service?

Mi-am dus zilele acestea masina in service din nevoia de a-i schimba distributia (nu ma intrebati cati bani a trebuit sa scot din buzunar ca iar incepe sa ma ia durerea de cap numai cand ma gandesc), iar baietii de acolo nu au fost chiar foarte „gentili”, in sensul ca mi-au lasat impresia ca isi cam bat joc de masina mea (de exemplu cand au urcat-o pe platforma pentru ceva verificari suplimentare s-au urcat in ea plini de murdarie – mi-au murdarit husele proaspat spalate).

Stiti cum este: atunci cand te arzi cu ciorba incepi sa sufli si in iaurt. Ce am facut eu imediat dupa ce mi-am scos masina din service? Am incercat sa le spun celor care lucreaza acolo despre importanta utilizarii unor huse speciale de protectie, pe care ar trebui sa le aiba pe stoc fiecare service in parte, ba chiar le-am recomandat un distribuitor (daca te-am facut curios atunci click aici pentru detalii). La final mi-au multumit pentru feedback si au spus ca vor tine cont de el.

Am reusit sa gasesc o foarte mare varietate de astfel de huse, atat pentru scaune, cat si pentru volan ori schimbatorul de viteze, iar preturile au fost unele chiar foarte ok, tinand cont ele vor putea fi folosite pe viitor destul de des. Pana la urma, intr-un fel trebuie sa ii intelegem si pe baietii care lucreaza in service-urile auto, care nu prea mai au ei chef sa mai umble si cu grija (cu toate ca ar trebui) dupa o zi intreaga de stres la locul de munca. Asa ca, intr-un fel, procedand astfel i-am scutit si pe ei de a se simti prost ca au murdarit cu ulei tapiteria originala a masinii.

Am reusit sa gasesc pe site-ul respectiv chiar si niste saci pentru anvelope, kit-ul fiind compus din patru astfel de saci, numai buni, existand de asemenea si posibilitatea de cumpara un pachet format din 100 astfel de bucati.