Totul a revenit la normal…la noi în țară

A trecut deja ceva timp de la incidentul din Colectiv, iar după protestele de „mare amploare” din toată țara se pare ca totul..a revenit la normal.

Oamenii au reușit să obțină concedierea câtorva nume persoane destul de  importante din politică și se pare că s-au mulțumit cu atât. Era de aștepat, la noi nici măcar protestele nu se fac cum trebuie. Unde-i marea dizolvare a guvernului? Unde-s oamenii care au spus ca ies seară de seară până ce vor obține tot ce-și doresc? A venit premierul ăla nou, Cioloș dacă nu mă înșel, care cu siguranță nu va face mare lucru, cred că va fi chiar mai rău decât cu Ponta. Dar nu asta e ideea. Ideea este stupiditatea oamenilor care se mulțumesc cu atât, sincer să fiu mă așteptam să se întâmple asta însă nu așa repede. Nu sunt sigur dacă e adevărat sau fals însă am văzut pe facebook că cică pe 1 decembrie o să fie „marele protest” cu 1 milion de oameni în stradă, prostii, de ce nu ies de acum dacă tot vor protest de amploare? O să fie exact la fel, dacă o să fie vreun protest desigur, o să iasă lumea atunci și o să-și exprime nemulțumirea față de guvern și toate cele, apoi o să revenim la înjuratul printre dinți.

Legat de Colectiv, toată lumea a uitat, pozele alea de profil cu „Rip Colectiv, Rip oamenii care au murit la colectiv” dispar încetul cu încetul deoarece nu mai atrage atenția altor oameni. În afară de puținii oameni care chiar au ajutat cu ceva răniții, numai „suferă” nimeni, numai dă nimeni 2 bani, deși poate dacă-i întrebi o să-ți răspundă ceva de genul „Eh, îmi pare rău, dar asta e acum, nu pot să sufăr tot timpul, viața merge înainte”.

Atât de bolnavă să fie țara asta? Nu înțeleg cum pot fi oamenii manipulați cu atâta ușurință…dacă nici acum când am avut totul „pe tavă” nu am schimbat nimic, îmi e greu să cred că vom reuși să mai schimbăm ceva, însă cine știe poate că într-o zi oamenii se vor trezi cu adevărat.