Timpul trece prea repede

În zilele noastre timpul a devenit un fel de „povară” pentru majoritatea persoanelor. Vad o mulțime de oameni în jurul meu grăbindu-se, fiind stresați, neavând timp de nimic. Mereu m-am întrebat cum poți spune că „ești în criză de timp”, asta până a început să mi se întâmple și mie.

De câteva zile simt că timpul trece prea repede, simt că cele 24 de ore care „ne-au fost date” sunt comprimate într-o oră sau ceva, și nu sunt genul de om care să înceapă 100 de lucruri și să nu facă niciunul, cel puțin dacă o fac mă extind pe mai multe zile. Astăzi din pură curiozitate am căutat și eu pe interneturi câteva vorbe despre timp și care-i treaba cu el.

Nu mi-a fost de fel greu să găsesc un studiu de acum un an al unor geofizicieni, pe scurt aceștia spunând că o zi mai are de fapt doar 16 ore, în loc de 24, asta din cauza Rezonantei Schumann care a accelerat de la 7,8 Hz la 12,5 Hz. Dacă ar fi așa, înseamnă că inițiatorul accelerării este Klaus Iohannis, se mișcă destul de lent de a ajuns tocmai acum pe la mine. :))

Totuși eu am mai citit (mai demult) și faptul că timpul ar fi de fapt creeat de mintea noastră, acesta fiind o iluzie, iar noi am putea controla timpul oarecum. Probabil că o să încerc și eu să-mi controlez timpul, aș fi un fel de Chronos mai mic. 😀