Se îngroașă gluma între Turcia și Rusia

Când turcii au doborât avionul ăla rusesc, mi-am zis că o să treaca imediat..însă n-a fost chiar așa. Lucrurile s-au agravat treptat, și se agravează în continuare. Deja propaganda mass media devine insuportabilă, toate posturile de știri, în special Pro Tv, vorbesc în prostie despre subiectul ăsta.

 
Având în vedere faptul că sunt un pic pasionat de conspirații, am intrat imediat pe mai multe site-uri să citesc diferite ipoteze despre conflict, și pot spune că „n-am plecat cu mâna goală”. Am găsit pe Lovendal.ro un articol vechi din august în care autorul spunea ceva despre un război care va izbucni în curând între Rusia și Turcia, pe atunci Putin acordându-i lui Erdogan un ultimatum verbal în legătura cu susținerea grupării ISIS, destul de dubios, sper să nu se ajungă la asta.

 
Într-o oarecare măsura turcii și rușii sunt deja în război, însă unul rece. Eu unul mă aștept și sper să devină cat de curând un conflict înghețat, cum a fost și-n Ucraina, toată lumea se speria pe atunci că va începe un „mare război”, în schimb acum nimeni nu-i mai bagă în seamă.
Aștept cu nerăbdare să vad cum evoluează lucrurile, poate vor ieși la iveală interesele acestui război, deși este puțin probabil.

P.S: Era imposibil să nu iasă meme-uri. Iată o poză care este de ceva timp pe interneturi, și care pe mine m-a amuzat destul de tare.
O conversație