Se face documentar despre Colectiv

Am aflat și eu azi de pe interneturi că Discovery intenționează să facă un documentar legat de evenimentele petrecute în clubul Colectiv. Nu prea există multe detalii însă cică ar apărea prin primăvară și documentarul vrea să prezinte în ordine cronologică ceea ce s-a întâmplat.

Era de așteptat să apară un documentar despre asta având în vedere impactul pe care l-a avut asupra tuturor (mai ales pe Facebook). Problema este că documentarul evident va fi difuzat pe unul dintre posturile TV ale celor de la Discovery și nu știu câți români au habar de existența acestui „canal” în lista lor de programe.

Din păcate Măruța nu va mai face emisiuni despre asta, nici Wowbiz sau toate emisiunile de tip can can căci nu mai atrage atenția nimănui și nici oamenii la rândul lor nu ar mai obține atenție în vreun fel, dar cum ar spune Kermit, that’s none of my business.

Abia aștept documentarul, în mare parte știu ce s-a petrecut acolo dar sunt curios mai mult să ascult interviurile oamenilor, atunci era prea mare vâlvă și nu știai care-i care, găseai informații din toate părțile puse una peste alta, amestecate.