Platformele multimedia, locul ideal de refugiu pentru taciturni

Diversitatea de exprimare din randul oamenilor atrage de la sine o sumedenie de provocari, atat in randul sociabilitatii cat si in alegerea locurilor de activare.

Astfel nu ar fi de mirare daca persoanele extrovertitate sa fie gasite in general in medii cu o influenta sociala mare, in timp ce persoanele introvertite vor cauta mai mult locurile lipsite de aglomeratie, agitatie, galagie, sau dupa caz prezenta persoanelor.

Oameni de afaceri

Daca la prima categorie lucrurile sunt destul de clare, pentru persoanele care prefera sa se inchida in sine dintr-un motiv sau altul, exista o sumedenie de provocari care le stau la dispozitie pentru a-si testa propriile abilitati.

Daca in Romania pana acum nu existau foarte multe forme de a testa cultura generala sau dupa caz anumite atribute de ordin cognitiv, senzorial sau moral, in prezent  THX Games propune pentru acestia un joc cu totul si cu totul unic ce poarta denumirea de Triviador.

Un scurt istoric ce face paralela intre razboaie si umanitate

Practicat in mediul online, acest joc pentru cultura generala, inteligenta si strategie ofera tuturor oamenilor intr-un mod non-distructiv posibilitatea de a-si testa aptitudinile, in materie de intrebari atat cu variante de raspuns cat si cu exprimare libera de ordin numeral.

Jocul online Conquiztador

Acest concept a luat pentru prima data amploare in anul 2002, purtand denumirea de Conquiztador, renumite persoane din mass-media aducand numeroase sponsorizari pentru ca romanii sa-si testeze abilitatile intr-un mod potrivit si sa fie premiati, conform standardelor de performanta obtinute.

Practic, acestui joc ii sunt onorate principii de functionare ca la orice alt sport de performanta, in care sunt atribuite puncte, iar grafica sa prezinta  harta tarii noastre, in care fiecare participant dispune de anumite regiuni selectate automat la inceperea jocului.

Pe masura ce raspunsurile sale sunt cat mai apropiate de adevar, poate cuceri mai multe regiuni sau dupa caz, poate fi intrecut de oponentii sai.

Competitivitatea atinge cote nebanuite in ultimii  2 ani

Diferite forumuri de specialitate cu oameni vesnic nemultumiti de disparitia acestui joc, atat din probleme de ordin informatic cat si financiar au facut inconjurul lumii, fapt care a condus la o fuzionare cu firmele maghiare de multimedia pe taram romanesc.

Jocul Triviador

Astfel, in jurul anilor 2012-2013 a luat fiinta jocul numit Triviador, ce propune un lant de experiente de ordin international pentru toti jucatorii care vor sa-si testeze propriile limite.

Formatul nu a fost schimbat foarte mult, imbunatatite fiind doar bresele de securitate care au fost punctul nevralgic la ultimul concept dezvoltat, motiv pentru care clasamentele sau alte elemente de reper sau comparatie fiind principalele puncte de atractie ale acestui joc.

Relaxare si destindere impreuna cu prietenii

Optiunile diverse pentru a juca Triviador te pot conduce in preajma unor momente liniste alaturi de cei dragi, in care joaca poate deveni o adevarata competitie si distractie.

Astfel, fie ca vorbim de o legatura tata-fiu, de una intre prieteni, sau intre frati, posibilitatea testarii aptitudinilor si cunostintelor poate fi facuta in acest joc non-distructiv intr-o maniera agreabila.

Mai mult, in cazul in care doriti sa jucati individual, noile reglementari impun absenta limbajului distructiv sau jargonal de la toti userii care va sunt oponenti, motiv inedit de a va gasi un refugiu cu adevarat benefic dupa activitatile uzuale.