„Oh nu, Cheloo reținut de DIICOT”

Oare mai e cineva care n-a scris despre asta? Aparent eu sunt unul dintre ei deci hai să intru-n turmă, ca tot omu’.

Doar că n-o să vă spun de ce a intrat și bla bla pentru că oricum știți, nici n-a fost nevoie să citesc vreun articol căci la cum își dădea update newsfeed-ul pe Facebook am aflat tot bucățică cu bucățică. La un moment dat am văzut un titlu în care Cheloo cică ar fi fost acuzat și de trafic, really? Nu cred că nu-i mai merge proiectul Paraziții încât să vândă trifoi și alte d-astea.

Acum dacă omu’ a consumat nu e problema noastră, cel puțin a mea, nici nu mă mir, nu știu de ce s-ar mira cineva până la urmă.

Nu prea știu ce să zic, nici n-am citit vreun articol și apoi nici sursele nu știu cât sunt de sigure, cu toate că au scris despre asta destule site-uri cu renume, mă bucur însă c-am apucat să ascult noul album. :))

Nu știu dacă va intra sau nu la pușcărie însă știu că-i un om super fain, cu toate că nu l-am cunoscut personal, și dacă o să intre măcar după ce va ieși vom asculta melodii de o mie de ori mai ale dracu, asta dacă n-o să se pocăiască precum Becali dar…Cheloo. :))

Ar fi păcat pentru el însă să nimerească cu mulți țigani prin preajmă și să fie puțin babardit de băieții de pe-acolo, ar fi umilința supremă, el fiind cel mai mare rasist și cel care urăște gay-ii. :))