Nu-s chiar cel mai organizat om..

Nu sunt tipul de om care să aibă un program încărcat și să trebuiască să planifice lucrurile cu nu știu cât timp înainte (în general nu sunt deloc un tip ordonat), dar am încercat și eu acum 3 zile să îmi organizez timpul în funcție de „treaba” pe care o am…și am văzut că îmi este imposibil.

Probabil pentru că-s tipul ăla de persoană care face lucrurile atunci când are chef, nu la un anumit interval de timp, ori probabil pur și simplu nu știu cum să mă organizez încât să fie totul bine. În prima zi pot spune că m-am descurcat destul de ok, cei drept nici n-am avut foarte mult de „lucru”, doar vreo 2-3 ore.

Însă în a doua zi (adică ieri) am avut de lucru cam 6 ore, iar mie mi-a fost imposibil să-mi urmez propriul program. Mă hotărâsem să lucrez 3 ore de dimineață și 3 ore pe seară…însă n-a fost așa. După doar 2 ore am renunțat și am zis că „o să fac o mică pauză”. Au trecut cam 5 ore de la mica pauză și eram conștient că nu o să lucrez, iar dacă aș fi făcut-o era în scârbă și ieșea totul groaznic, așa că am devenit un fel de multi-tasker sau ceva, îmi făceam treaba, iar în același timp vizionam un serial..s-a dovedit  a nu fi o idee foarte bună căci tot ce „lucrasem” ieșise foarte prost.

De astăzi am încetat să îmi mai organizez timpul, dacă am chef să fac un lucru îl fac, până la urmă cel mai important este să fi și productiv când faci treaba ceva, nu doar rapid, altfel este degeaba.