Mi-am schimbat părerea despre Windows 10

Scriam acum ceva timp pe blog despre faptul că Windows 10 mai are de așteptat și că Windows 7 este încă cel mai bun, greșit, probabil este cel mai stabil, oricum așteptarea a luat sfârșit și de câteva zile tot descopăr lucruri noi legate de el.

Acum ceva timp când am făcut „vasta cercetare” am descoperit bug-uri, într-adevăr, însă la urma urmei nu sunt cel mai mare IT-ist și nici nu-mi sar în ochi prea mult bug-urile minore ale sistemului de operare pe care le mai observ uneori.

De asemenea tot când am făcut vasta cercetare și mi se mișca greu nu știam că am ceva piese prin PC care nu erau la locul lor iar astfel procesorul meu era 100% mai tot timpul, acum totul merge perfect și n-are rost să laud design-ul impecabil pe care-l lăudam și atunci, Cortana sau Edge-ul care mi se pare excelente, ba chiar mai bun decât Chroome căci consumă mai puține resurse (așa am înțeles) și este mai rapid. Și acum îmi mai sacadează din când în când însă asta nu e din cauza pieselor, ci din cauza PC-ului care este destul de „bătrân”.

Însă ce-mi place cel mai mult la Windows 10 este Store-ul, și da știu că și la Windows 8 exista însă nu și la versiunea „free”, deja nu prea mai am nevoie de Edge căci aplicații precum Facebook, Yahoo Mail sau Wikipedia m-au scutit de search-urile respective.. Un alt lucru care-mi place mult este acela că numai trebuie să-mi descarc programe suplimentare pentru filme, antivirus etc căci 10 „le are pe toate”.

Una peste alta Windows 10 m-a captat rapid și încă mă surprinde cu diferite lucruri, deja mă gândesc cât de bine ar rula pe un PC mai decent.