Mă joc de-a supraviețuitorul

Căutam ieri jocuri la întâmplare pe steam și am dat accidental peste jocul ăsta, îi zice Stranded Deep. E un survival în care ești aruncat pe o insulă în mijlocul Pacificului și trebuie să supraviețuiești constant, să faci „bani din piatră seacă”, adică să-ți craftezi absolut orice și să aștepți să fi salvat.

Nu prea sunt obișnuit cu jocurile în care totul se bazează pe crafting însă după ce am citit „Insula Misterioasă” scrisă de Jules Verne tot am căutat jocuri în care să fiu pe o insulă sau ceva, iar Stranded Deep a picat la fix. Am jucat vreo 5-6 ore până acum, n-am reușit să fac mare lucru, doar un foc, să prind câțiva crabi și să-mi fac un topor din pietre (sunt un bun supraviețuitor), probabil o să mor în curând și o să trebuiască s-o iau de la capăt dar nu-i o problemă.

Cum am mai spus, nu-s prea bun la crafting dar dacă ai imaginație și timp liber poți să creezi lucruri faine rău de tot.

Jocul e 15 euro pe Steam dar dacă vrei poți să-l iei gratis de la pirați, chiar dacă e posibil să întâlnești einșpe mii de bug-uri, tu i-al de la pirați, o să fie mai bine! :))