Locuri care atrag o energie diferita

In istoria omenirii, desfasurarea anumitor actiuni a lasat urme incontestabile in anumite locuri de pe planeta, acolo unde, desi au trecut peste cateva mii de ani, spiritele isi pot face aparitia nestingherit, iar energiile emanate pot da stari ciudate oamenilor de rand.

calatorie cu trenul

Astfel, nu ar fi de mirare daca, conform unor specialisti din domeniul speologiei, egiptologiei, pedologiei sau medicinei sa existe inca muzee, locuri parasite sau dupa caz foste fortarete si lagare de concentrare care indica o mare parte din evenimentele succedate intr-un anume timp.

Pe langa faptul ca aceste locuri sunt pure surse de informare pentru publicul din intreaga lume, diferiti studenti vin sa invete anumite mistere dintr-un domeniu al stiintei, multi dintre profesorii lor, sustinand ca poate reprezenta chiar si un stadiu de practica.

Muzeul de Istorie Medical Mutter

Astfel, nu ar fi de mirare daca Muzeul de Istorie Medical Mutter, gratie colectiei de instrumente medicale si exponate din toate perioadele lumii, ar fi context potrivit pentru a introduce proaspetii invatacei spre tainele anatomiei si biologiei umane.

Gazduit de orasul american Pensylvania, acestui muzeu i s-a pus piatra de temelie in anul 1858, de catre germanul Thomas Mutter, un ilustru om de stiinta, care a facut diferite studii in lumea biomedicala, servind la colectarea diferitelor specimene si instrumente de lucru pentru medicina experimentala.

Astfel, cele mai mari ciudatenii din istoria medicala pot fi prezentate persoanelor tinere care vor sa cocheteze cu domeniul acesta de activitate, acolo unde nu lipsesc si experimente care au cunoscut un real impact de-a lungul vremii, precum transformarea unei femei in solutie alcalina.

In timp ce in America, acest muzeu ce propune vizualizarea unor expeirmente de impact din lumea medicinei pare sa fie o principala atractie pentru locuitori, in Micronesia, Laguna Tuk este principala atractie pentru scufundatori, acolo unde zace istoria flotelor japoneze prezente in luptele din al doilea razboi mondial.

Desi multe persoane care au explorat imprejurimile au recunoscut ca au putut vedea cu ochiul liber diferite epave ale tuturor navelor de razboi scufundate, acestia declara ca energiile prezente in acele locuri sunt destul de distructive, ce pot conduce chiar la pierderea vietii sau dupa caz la atacarea involuntara din partea tuturor animalelor marine.

Mexicul a ramas un punct de atractie pentru turismul mondial in continuare, atat diferite temple ale civilizatiei aztece, cat si anumite amplasamente urbane fiind in continuiare la mare cautare.

Piata de vrajitorie din Sonora

Pare sa domneasca un aer aparte cand vine vorba de promovarea unor forme de energie si vrajitorie.

Desi traditionalist vorbind exista o sumedenie de accesorii pentru oameni care sa sporeasca reusitele sau bogatiile, acestea nu sunt decat pure anecdote, dar daca vreti sa va delectati cu o amuleta sau diferite inele, in acest loc inca exista vestitele vrajitoare care efectueaza ghicitori asupra viitorului.

Mai mult decat atat, se spune ca acestea oferi posibilitatea achizitionarii unor potiuni magice sau parti din anumite plante si reptile capabile sa stimuleze aura umana.Formele diferite de exprimare  ale taumaturgilor sunt principala atractie zonala, pelerinele de culori diferite si obiectele reprezentative aducand diversitate in decor.