Într-adevăr, niște sărbători ratate

Afară e toamnă, cel puțin practic, am mai scris acum puțin timp despre vremea asta de tot rahatul, oricum se pare ca mi-am confirmat ce am spus atunci, sărbătorile nu au niciun farmec. Probabil cele mai seci sărbători din cei 15 ani de existență ai mei (știu, bătrân), oricum nu eram neapărat tipul ăla de om care să sărbătorească ceva sau pe cineva, însă anotimpul e trist, am văzut că asta se întâmpla chiar și la „nivel global”. Nu știu cât spirit al Crăciunului există pe afară însă multe pagini pe facebook aveau poze cu statusuri din alea „Cel mai trist Crăciun”, „Un Crăciun fără farmec” etc.

Oricum n-are rost să mai spun prea multe despre asta căci oricum nu o să schimb nimic, dar o dau puțin în conspirații, se pare ca Papa Francisc a declarat într-un discurs din piața San Pietro cum că acest Crăciun ar putea fi ultimul pentru umanitate, și asta din cauza războaielor și celorlalte „lucruri rele”. Și spun conspirație pentru că s-ar suspecta faptul că Papa face parte din „Oculta Mondială”, știți voi, oamenii ăia care ne conduc, și site-urile de la conspirații, autorii site-urilor mai exact, se tem cum că vorbele Papei ar fi un fel de avertisment sau o prezicere ce s-ar putea adeveri.

Desigur nu prea știu dacă este adevărat, dacă Papa chiar face parte din Oculta Mondială sau dacă va fi ultimul Crăciun, cert este că și acest „ultim” Crăciun este un eșec total.