Încotro ne îndreptăm?

Stăteam astăzi și mă gândeam încotro se îndreaptă lumea, nu știu exact cum a ajuns mintea mea la întrebarea asta dar am încercat să găsesc un răspuns sau ceva. M-am gândit intens (vreo 5 minute) și mi-am dat seama că nu există răspuns și că viitorul e foarte incert.

Având în vedere faptul că lumea râde de Cristi și Coreenii testează rachete nucleare, ISIS curăță tot, America și S.U.A acceptă asta, tehnologia avansează alarmant de rapid (probabil la un moment dat o să se activeze chiar și Skynet)  nu cred c-o să avem parte de un viitor prea strălucit.

Uneori nu mă simt prea norocos că m-am născut în perioada asta a lumii, cel puțin acum e ok însă peste ceva timp naiba știe ce se întâmplă, sincer mereu mi-am dorit să fi trăit undeva la 1800 prin Italia, habar n-am de ce, însă nici atunci n-ar fi fost foarte frumos căci probabil eram o altă persoană neavând parte de tehnologie și toate cele.

Într-un fel era bine atunci căci nu era atâta agitație și nu erau chiar atât de mulți factori perturbanți dar nu exista tehnologie, nu exista acces deplin la informație, însă acum cu toate că lumea nu e cel mai bun loc ai acces la informații încât să-ți poți face o părere personală despre locul în care trăiești.