Înapoi la Windows 7

În urmă cu ceva timp scriam pe aici despre faptul că mi-aș instala și eu Windows 10, căci are un design genial. Acum o oră urma să-l instalez, însă în ultimele momente am avut un fel de „revelație”. Oricum este de știut faptul că Windows 7 este încă cel mai bun windows, cel puțin eu așa cred.

Arată destul de ok și consumă mul mai puțin față de windows 8.1 sau 10, iar la ce pc „performant” am eu, cu siguranță Windows 10 n-ar fi cea mai bună alegere, totuși eu am nevoie de eficiență, nu doar să arate bine. Windows 8.1 este acceptabil, însă pc-ul meu a început să scârțâie, iar uneori asta se simte destul de tare. Așa că m-am hotărât să revin la „bătrânul” Windows 7, consumă puțin și îți faci treaba cu el, ca un fel de Logan (nu cred că am făcut chiar cea mai bună comparație dar înțelegeți ideea).

După ce mi-a venit ideea de a reveni la 7, mi-a mai venit și ideea de a trece pe sistemul de operare Linux, însă a căzut rapid deoarece pc-ul meu nu e făcut pentru așa ceva. Până când îmi voi cumpăra un pc care să suporte perfect un alt sistem de operare, „Bătrânul” îmi va fi camarad, de nădejde sper eu.