Impulsioneaza o dieta schimbarea organismului?

Daca esti una din persoanele care te-ai decis sa pui piciorul in prag si sa faci o schimbare a stilului de viata avut, fara doar si poate primele momente iti vor parea o corvoada, intrucat se vor manifesta ganduri sumbre care vor face referire la nereusita, senzatii bulimice  desoebit de neplacute, dar si alte stari care afecteaza psihicul.

Insa de indata ce le-ai depasit, ti-ai trasat niste sarcini precise si ai urmat o dieta potrivita care nu te va infometa pentru a slabi brusc, cu siguranta ca rezultatele se vor vedea inca de la prima incercare, iar tu vei fi multumit de tine si de corpul tau.

Insa alegerea unei diete nu este usor de facut,  ne spun majoritatea nutritionistilor care activeaza la noi in tara.

In primul rand trebuie sa se tina cont de istoricul medical al persoanei in cauza, de stilul de viata avut de aceasta, dar si de specificul programului, pentru a fi stabilite mesele sau diferite activitati.

Multe dintre ele au cunoscut o raspandire rapida peste ocean

Nimic nu se compara cu puterea comunitatii atunci cand vine vorba de ancorarea in diferite diete care dureaza vreme de mai multe luni, ne spun diferiti promoteri si medici nutritionisti de peste hotare.Dieta

Dieta Weith Wachers este fara doar si poate o inventie reusita care se bazeaza pe un program alimentar aparte numit Smart Point, in care  se consuma produse bogate in calorii goale si grasimi saturate, iar la final se acorda puncte.

In egala masura cei care au lansat aceasta idee se bazeaza pe conversatiile de grup care ilustreaza evolutia acestei diete, dar ajuta oamenii sa isi cunoasca corpul si sa evidentize starile prin care trec.

De asemenea alte diete recunoscute sunt Ketogenic, 5:2,  daneza sau biggest loser, facuta dupa profilul unui show TV.