Am hotarat sa ma reapuc de blogging – primul articol dupa revenire

Am lipsit o buna perioada de pe blog, iar asta pentru ca timpul limitat nu prea mi-a mai permis sa scriu constant. Da, stiu, am spus atunci cand am lansat blogul ca am facut asta tocmai pentru ca am prea mult timp liber, dar iata ca lucrurile se mai schimba (in cazul meu in bine, chiar daca acum nu prea mai am la fel de mult timp liber ca inainte). Am inceput pe langa mai multe proiecte, iar ele au inceput sa imi ocupe tot mai mult din timp.

Sunt multumit de modul in care ele se dezvolta (voi oferi mai multe detalii despre ce este vorba intr-un articol separat, dar nu acum – intr-un fel inca cercetez piata, asa ca nu vreau sa dezvalui forte multe pana nu e ceva complet stabil – bine ce mai e stabil in ziua de azi, dar ati prins ideea), dar pentru ca imi era dor sa scriu pe blog si sa vorbesc cu voi am hotarat sa relansez blogul. Iata asadar primul articol dupa o lunga perioada de pauza.

Voi ce ati mai facut? Cum o mai duceti? Toate bune? In cazul meu pot spune ca da, iar acum ca sunt si in vacanta de vara am si mai mult timp pentru a ma ocupa de ceea ce imi place cel mai mult. Sper sa imi si iasa toate, dar chiar daca nu, experienta prin care trec acum ma va ajuta enorm de mult pe viitor. Pot spune ca in ultimele luni m-am maturizat destul de mult si sunt mult mai stapan pe mine si modul in care reactionez la exterior. Cu toate acestea acel trac pe care il resimt cand vorbesc in public se mentine. Sper sa scap de el cat mai repede cu putinta.

Va astept sa discutam in rubrica de comentarii. Mi-a fost foarte dor de voi! 🙂