Există oare Anonymous?

În urma incidentelor provocate de ISIS în Franța se pare ca Anonymous au decis că e timpul să se facă dreptate așa că au declarat război teroriștilor. Se pare că până acum au atacat 5.500 de conturi are unor persoane care cică ar fi teroriști, au șters de pe interneturi câteva videoclipuri de propagandă și mai multe site-uri au fost distruse. În plus au demascat câteva atentare ce urmau să fie astăzi.
Eu unul însă nu cred că există gruparea asta, motivul e simplu: nu au făcut nimic important, ceva cu adevărat notabil împotriva sistemului actual.

De foarte mult timp ei sunt împotriva sistemului, împotriva terorismului, mereu condamnă lucrurile astea prin mesaje video, postări pe facebook, mereu promit răzbunare, însă ea nu vine niciodată…e la fel ca sfârșitul lumii, mereu se aduce vorba de el însă niciodată nu vine.

Până acum am văzut doar vorbe, fapte mai puțin. Stau și mă gândesc și îmi vine în minte ideea că atentatele astea erau inexistente însă pentru a-și dovedi „eficiența” ei le-au demascat, paote aberez, nu știu.

Cred  însă cu tărie că „hackerii” aștia sunt creeați și finanțați de cei care ne conduc pentru a da oamenilor impresia că există o opoziție, cineva care luptă pentru  popor. Se pare că funcționează destul de bine…