E mișto să citești

Acum câteva zile când a fost viscol eram într-o așa-zisă „criză” de idei, nu prea știam ce să fac, internetul era la pământ, până și curentul era picat, așa că am zis că n-ar fi rău dacă aș citi (ce altceva puteam face?), oricum eu citesc și am citit cărți, însă trecuse ceva vreme de când  n-am mai pus mâna pe una.

Pe lângă câteva cărți de psihologie am și 3-4 cărți de Jules Verne de la Adevărul, luate de mult, am pus mâna pe prima carte care mi-a sărit în ochi și am început s-o citesc cu ceva plictiseală la început, după 2 zile am terminat-o, și cărțile lui Jules Verne nu-s chiar cele mai subțiri.

Ieri am terminat deja al doilea volum și pot spune că m-aș descurca pe o insulă fără probleme (de fapt nu m-aș descurca), titlul cărții fiind „Insula Misterioasă”. Lăsând la o parte cărțile de psihologie eu caut la o carte să aibă o poveste captivantă dar să te și învețe ceva în același timp, cum este Jules Verne, probabil după ce voi termina și cărțile rămase îmi voi mai cumpăra și altele căci pur și simplu acesta este genial.

Ideea e că uitasem cum e să citești, mai bine spus uitasem ce-ți oferă o carte, n-am simțit niciodată nevoia să citesc o carte cum simt acum, habar n-am de ce, e bine că nu e de rău. :))