Despre piesele auto second hand

Un subiect despre care m-am gandit sa scriu si care este de interses in ultima vreme sunt piesele auto second hand.

Cu totii am auzit de dezmembrari auto dar poate ca la inceput nu am fost incantati de ideea achizitionarii de piese auto dintr-un parc de dezmembrari pentru ca nu stiam daca piesele respective sunt bune, nu aveam incredere in astfel de piese auto sau bugetul nu era asa stramtorat si ne permiteam sa platim bani mai multi pentru o piesa auto noua achizitionata de la un magazin de specialitate.

Cum mi-am schimbat parerea despre piesele auto second hand?

Tote lucrurile mai putin bune nu vin singure vin insotite de altele si am sa va povestesc ce am patit. In urma cu an trebuia sa plec cu familia in vacata la munte, vacanta pe care o planuisem din toate punctele de vedere. Imi luasem din tin timp cazare, imi pusesem niste bani deoparte si mi-am planificat concediul ca un om chibzuit. Toate bune si frumoase dar exact cu o zi inainte sa plecam in concediu masina familiei noastre brusc se strica. Am apelat la un service sa-mi faca o constatare rapida si mi s-a spus ca am probleme la doua injectoare.

Problema nu erau nu numai cele doua injectoare ci si faptul ca ele trebuiau achizitionate pe comanda si veneau abia peste o saptamana si un pic si erau si extrem de scumpe. Daca le-as fi cumparat noi as fi cumparat noi as fii ramas fara banii de vacanta .La indrumarea unui prieten am descoperit piesele auto de la dezmembrari. El mi-a spus ca este foarte usor sa achizitionez cele doua injectoare de pe internet, ca pot face o comanda de piese auto cu ce piese vreau eu si ca vanzatorii de pe site imi vor face oferte cu preturi.

Asa am facut si imediat in cateva ore am si cumparat injectoarele de la dezmembrari si a doua zi de dimineata m-am dus le am ridicat si m-am dus la service si le-au montat. Am fost foarte multumit pentru ca cei de la parcul de dezmembrari auto de unde am cumparat injectoarele mi-au oferit si garantie, injectoarele din dezmembrari sunt originale, si aveam si posibilitatea de retur in caz ca ceva nu-mi convenea.

O sa va recomand si eu la randul meu site-ul de pe care am cumparat pentru ca a fost foarte usor de folosit si in cateva minute de citit pe site mi-am dat seama cum functioneaza treaba. Site-ul respectiv se numeste www.dezmembrarisipieseauto.ro si cu cea mai mare incredere va spun sa cumparati de pe acest site.

Uite asa am reusit intr-o situatie in care nu mai vedeam iesirea si ma gandeam ca nu o sa mai ajung in vacanta ba chiar mai mult ca voi ramane si fara bani sa descopar partea plina a paharului. Piesele auto second hand de la dezmembrari mi-au salvat vacanta si de atunci sunt clinet fidel pentru ca am fost foarte multumit de ce am cumparat. Va recomand si voua sa incercati si cu siguranta veti fii multumiti de piesele de la dezmembrari auto.