De ce nu m-aș muta în București

Mi s-a sugerat de multe ori să mă mut în București peste ceva timp pentru că există multe oportunități, într-adevăr, există foarte multe oportunități, ai șansa să cunoști oameni interesanți, există multe workshop-uri, întâlniri ale bloggeri-lor etc. Totuși pe lângă asta există și multe dezavantaje, așa că m-am gândit să întocmesc o listă cu motivele pentru care nu m-aș muta în București, ele ar fi următoarele:

  • Aglomerația din trafic este de-a dreptul insuportabilă
  • Urăsc să fiu înconjurat de betoane, mai ales când betoanele au numai 7-8 etaje

Inițial aveam în minte mai multe motive însă cred că aceste 2 sunt cele mai întemeiate, oricum dacă o să mă mut vreodată prin București o să fie undeva la „periferie” la o vilă ceva, asta dacă o sa am și bani pentru chirie căci cum am spus și la începutul articolului există foarte multe oportunități.

În general îmi place să fiu cât de cât înconjurat de ceva verdeață, nu să fiu închis între betoane și să stau prin RATB ca într-o cutie de chibrit sau într-un taxi să fac jdă ore până la destinație.

De asemenea dacă ar fi să mă mut oriunde altundeva decât să rămân în Călărași, m-aș muta fie în Pitești, fie în Sibiu, mi se par cele mai frumoase orașe din țară, chit că nu-s atât de multe oportunități precum în București, este totul mai „liber”.