De ce folosim pudra compacta

Exista multe produse care mai de care mai noi si mai neobisnuite in industria machiajului. Totusi, sunt unele produse care au dainuit in timp si care se folosesc intens, chiar daca formula lor s-a mai schimbat in timp. Pudra compacta se afla printre aceste produse! Viziteaza paese.ro/pudra-compacta-201 pentru a descoperi tipuri de pudre compacte prietenoase cu tenul tau!

De ce este pudra compacta atat de folosita?

Raspunsul la aceasta intrebare este unul foarte simplu! In primul rand, pudra compacta se foloseste pentru a evidentia si pentru a sublinia trasaturile noastre si, desigur, machiajul. Tocmai datorita proprietatilor sale, pudra compacta se aplica la sfarsit, atunci cand vrem sa fixam machiajul. Unele fonduri de ten incarca fata in mod excesiv. Tenul luceste foarte tare, motiv pentru care machiajul o sa curga. Aplicata in mod corect, pudra va elimina luciul tenului, va absorbi sebumul si va oferi acel look complet la care visam si speram toate. 

Nu trebuie sa fii make-up artist pentru a realiza un machiaj in trenduri si corect. Cu mici trucuri de frumusete si produse de calitate vei reusi sa stapanesti arta machiajului! 

Totusi, cum iti alegi pudra compacta potrivita tenului tau? Vei afla in continuare!

Cum alegi pudra compacta potrivita?

Pentru a determina ce tip de pudra compacta ti s-ar potrivi, ia o oglinda si hai sa analizam impreuna tenul tau! 

Indiferent de tipul tau de ten, chit ca acesta este normal, gras sau mixt, poti folosi o pudra matifianta cu ulei de argan. Stim ca uleiul de argan are beneficii multe asupra pielii iar daca acest ingredient minune se afla in compozitia pudrei compacte pe care o folosesti, este perfect! Pielea ta se va bucura de rasfatul pe care i-l oferi iar machiajul tau va fi fixat pentru multa vreme!

Daca tenul tau este matur sau poseda mici imperfectiuni, atunci ideal ar fi sa alegi o pudra compacta care sa nu incarce fata ta in mod inutil si inestetic. O pudra matifianta semitransparenta, cu o consistenta usoara, este alegerea potrivita pentru tine!

De asemenea, daca tenul tau este uscat, o pudra compacta semitransparenta este optiunea pe care te poti baza.

Textura pudrei este alt lucru de analizat atunci cand te machiezi. Pudra compacta vine in mai multe variante: poate fi iluminatoare, bronzanta sau invizibila. Daca iti doresti ca aceasta sa iti definitiveze lookul si sa fixeze machiajul, atunci opteaza pentru varianta mata. In cazul in care iti doresti ca pudra sa iti confere un look mai spectaculos, stralucitor, atunci opteaza pentru cea iluminatoare sau bronzanta!

Dupa cum vezi, sunt multe variante de pudra compacta pentru care poti opta. In concluzie, machiajul tau va fi unul complet doar atunci cand vei utiliza pudra. 

Un alt plus este faptul ca pudra compacta poate fi folosita si pentru a-ti retusa, corecta sau imbunatati machiajul! Dat fiind ca ambalajul acesteia este unul compact, dupa cum numele iti sugereaza, poti purta pudra in geanta, oriunde si oricand. Nu se stie cand aceasta iti va fi de folos, mai ales atunci cand te aflii la o petrecere, iar atmosfera se poate incinge oricand!