Cum stă treaba după 6 luni în mediul online

Pe la mijlocul lui septembrie îmi făceam primul blog pe wordpress, nu știam mai nimic, am scris ceva articole, care sunt și aici, nu-s foarte reușite, dar aici o să le las mereu (îmi place să văd cum am evoluat).

Pot să spun că am intrat în toată treaba asta total inconștient, nu aveam habar de nimic, doar am făcut-o, la scurt timp mi-am deschis și un cont bancar, nu știam de ce, totuși am făcut-o, „nu se știe când fac bani”, îmi ziceam. Au mai trecut câteva zile și mi-a zis cineva că-i musai să-mi iau domeniu .ro dacă vreau să fac ceva serios, bine a zis, n-am stat mult pe gânduri și mi-am luat domeniu și host.

Am descoperit într-un timp scurt cred eu multe lucruri, am fost atras de toată treaba asta, încă sunt și cu siguranță o să fiu, am făcut și ceva bani, nu din blog ce-i drept, dar am făcut, am acoperit de vreo 10 ori cheltuielile pe host, deci sunt mulțumit, cu toate că se putea și mai bine.

Cel mai important lucru însă este că am cunoscut alți oameni, mai mult sau mai puțin, cu alți am vorbit mai mult, cu alții deloc, de la unii am învățat multe iar de la alții nu, cert este că i-am cunoscut și majoritatea sunt oameni faini, cred că ăsta este cel mai important lucru, pe lângă faptul că-mi pot consuma timpul făcând ceva productiv.