Cum stă treaba cu legea defăimării

Mai mult ca sigur ați auzit zilele astea de legea defăimării pe care Liviu Dragnea a propus-o, cu siguranța știți despre ce este vorba așa că n-are rost să mai spun, dacă totuși n-ați aflat încă dați un click aici, pe scurt n-ai voie să mai înjuri/critici pe nimeni căci astfel riști să primești o amendă între 3000 și 100.000 de lei.

Legea asta mi se pare de cacao, pe lângă faptul că dreptul la exprimare liberă este un pic călcat în picioare gândiți-vă numai câte abuzuri se pot face. N-am prea mare boală pe „oamenii negrii” însă o mare parte din ei ar abuza de acest lucru, și să vezi după aceea amenzi în stânga și în dreapta.

Pe lângă acest lucru legea reprezintă și un fel de apărare pentru politicieni, căci orice critică adusă asupra lor se va pedepsi, deci practic n-ai mai putea înjura nici printre dinți.

Sincer să fiu nu cred că legea va fi aplicată, iar dacă va fi cu siguranță nu o să reziste mult. Ne lăsăm noi oamenii călcați în picioare de politicieni dar până într-un punct, presupun. Legea am înțeles că a fost amânată și va fi discutată săptămâna viitoare, până atunci nu ne rămâne decât să ne bucurăm de libera exprimare. :))