Cum să nu fii în ziua de azi

Am văzut că pe toate site-urile ți se dau sfaturi „geniale” despre cum să te comporți, ce să faci, cu ce să te îmbraci etc, pentru a fi un om „la modă” sau „cool”, văzând toate astea m-am gândit să scriu eu un articol despre cum nu ar trebui să fii în ziua de azi.

Nu fii un copiator

Ai văzut la Ronaldo noua tunsoare și vrei să fii ca el? L-ai văzut pe Justin Bieber că se comportă într-un fel și vrei să-l imiți pentru a atrage atenția celorlalte persoane? N-o face, originalitatea contează cel mai mult, dacă-ți imiți toți așa-zișii idoli o să ajungi doar un xerox ambulant.

Nu fii hater

Internetul a făcut din toți puștii de vârsta mea niște hateri de toată frumusețea, hateri care-și dau cu părerea despre orice căcat chiar dacă habar n-au cum stă treaba, și nu numai puști, chiar și adulți, în niciun caz n-ar trebui să fii hater și să-l judeci pe x pentru că joacă fotbal doar pentru că tu crezi că nu știe și n-o face cum trebuie, mai ales dacă tu habar n-ai fotbal și nu ești Messi sau măcar Dodel.

O critică constructivă e oricând bine-venită, însă critici aruncate aiurea și fără rost nu-și au locul niciodată. Orice om are dreptul de a face orice (cică drept la exprimare liberă) și nu poți tu să-i judeci obiceiurile/gusturile.

Nu fă un lucru doar pentru a atrage atenția altor persoane

Punctul ăsta are într-un fel legătura cu cele menționate mai sus, nu încerca să te tunzi ca Ronaldo pentru ca mai apoi să-ți zică lumea „wow, ce bine arăți măi, ești super tare”, nu încerca să critici un om ca să pari interesant/inteligent în fața altora, probabil vei reuși să le atragi atenția, dar cred ca în sinea ta vei realiza că ești penibil.

Cred că dacă încerci să nu faci ceea ce am menționat mai sus ești o persoană ok, acum poate altora li se pare anormal, însă pentru mine asta înseamnă să fii o persoană normală.