Criptomonedele, taramul afacerilor rasunatoare?

Criptomonedele sau valuta digitala parea a fi o piata de desfacere in anonimat in urma cu cativa ani, insa studiile amanuntite, intrarea cu actiuni la bursele americane, dar si alte activitati economice au facut din acestea o oportunitate unica atat pentru micii intreprinzatori, cat si pentru oamenii care vor sa-si rotunjeasca averile sau veniturile.

Daca pana nu demult acestea erau folosite doar ca moneda de schimb la nivel virtual, in prezent cu ajutorul acestora se efectueaza operatiuni diverse de plata, chiar si pentru serviciile de consum ale societatii.

Care este avantajul lor?

Spre deosebire de binecunoscutele sisteme bancare care prezinta deseori diferite hibe si restrictii de functionare, criptomonedele nu fac parte din nici un sistem automatizat si nu sunt  parte a niciunei institutii bancare, astfel ca indiferent de optiuni sau operatiune, ora sau data la care se efectueaza aceastea totul va fi facut in termenii clientului.

Altfel spus, tranzactiile cu criptomonede pot fi facute de orice beneficiar care detine un walett(portofel electronic), iar orice plata nu va divulga date importante despre utiliazator cum se intampla deseori in asemenea instante.

Care sunt cele mai recunoscute criptomonede?

Criptomonede

In ultimii ani, constanta in evolutie a unor monede precum Bitcoin sau Etherum a facut majoritatea pasionatilor catre acest domeniu sa investeasca in jurul lor, mai ales ca dispun de capitalizari bune la bursele New Yorkeze.

Tot mai multe companii pentru prestari servicii s-au deschis si in jurul acestor alternative de plata cu aceste monede, astfel ca achizitionarea lor nu va ramane sub semnul anonimatului, mai degraba una supusa termenilor utilitatii.

Fondatorii si firmele afiliate care produc asemenea monede au investit foarte mult in sistemele de securitate din jurul lor pentru a nu putea fi falsificate, sau identificate diferite activitati de sustragere, datele utilizatorului fiind inscriptionate si protejate intocmai in registrul lor.