Ceva fără sens…

Ceea ce voi scrie acum va fi cu siguranță unul dintre cele mai impresionante fără sens articole care au fost scrise. Pur și simplu voi tasta tot ce-mi vine în minte. O fac pentru că vreau să văd cât de stupid este creierul meu, sau așa cred, habar nu am.

Bun..nu sunt și nu voi fi nciodată manipulat de o operațiune a unui luptător vag, de ce să nu mâncăm alune când ele ne oferă tot ce ne trebuie pentru a cumpăra Fifa 2015 și pentru a sta locului în peșteră. Trebuie să mă joc cu tine ca să mă lași să te distrug apoi vedem noi ce facem, păpușa aia a vrut să ma împuște cu mătura care acum joacă rolul de vrabie pe o cracă a unui pom adormit de foarte mult timp. Scriu asta cu ideea ca sensul acestui text are sens deși știu că este stupid și absurd hai să mâncăm cu toții vise ca să nu ne lăsăm conduși de cretinii care zis asta, de fapt ies în stradă nu pentru noi ci pentru dulapul care mănâncă de bună voie tot ce este în farfurie fără ca eu să îl oblig să facă asta, la revedere nu ne vom mai vedea niciodată.

Cam asta e marea „capodoperă” scrisă pe loc. Dacă vreți lăsați și voi comentariu cu ce vă vine în minte. Nu vă gândiți, doar scrieți!