Ce tip de lenjerie prefera barbatii?

Lenjeria barbatilor si ce modele si culori prefera acestia este un subiect sensibil si de interes pentru majoritatea femeilor. De multe ori vrei sa faci cadou unui barbat un set de lenjerie intima, insa nu stii daca ar fi bine sa optezi pentru boxeri de barbati sau chilotii normali. In plus, daca nu stii multe despre el, va fi posibil sa nu nimeresti marimea, culoarea sau materialul. Hainele sunt representativ pentru un om, deoarece modul in care le purtam poate spune multe despre personaliatea unui barbat sau a unei femei. Inainte de a cumpara setul de lenjerie intima pentru el, ia-ti putin timp si incearca sa observi ce lenjerie poarta sau macar de tipul de chilot. Daca nu ai insa aceasta posibilitate, iata cateva aspecte interesante:

Boxerii pentru barbati, cea mai populara lenjerie

Desi au diverse posibilitati, barbatii vor alege in mare masura boxerii. Confortabili si mulati pe corp, boxerii pentru barbati sunt cel mai popular articol de lenjerie pe care barbatii o cumpara. Barbatii care poarta boxerii de barbati sunt siguri pe ei, lipsiti de interes in ceea ce priveste noua moda. Totusi, purtarea boxerilor de barbati arata insa ca acestia sunt preopcupati de modul cum arata, de aspectul lor fizic. Piesa de lenjerie intima clasica, boxerii de barbati sunt cei mai populari datorita faptului ca pot fi purtati oricand, indiferent de tinuta, anotimp, evenimente. Croiul lor permite asezarea neobservabila sub orice tip de pantalon si mai mult decat atat, ofera confort.

Culori predominante

Magazinele destinate barbatilor au de cele mai multe ori si lenjerie intima. Daca mergem la raionul de boxeri barbati, vom observa ca acestia sunt de cele mai multe ori albi sau negri, iar paleta de culori disponibila este una foarte restransa. Rareori vom observa pe boxerii pentru barbati applicate diferite imprimeuri. Asadar, daca inca nu stiai sau nu ai observat, barbatii poarta in mare parte lejerie alba sau neagra. Se poate ca textura si culoarea lenjeriei sa fie diferita in functie si de culoarea pantalonilor – de exemplu atunci cand vor purta pantaloni albi, cu siguranta boxerii pentru barbati vor fi si ei albi. Desi alb si negru sunt cele mai folosite culori pentru lenjeria barbatilor, mai putem intalni boxeri de barbati in culori variate, cum ar fi bleumarin sau rosu.  Fiecare barbat are propriile preferinte, asa ca modelele si culorile pot fi diferite datorita obisnuintei, insa de cele mai multe ori o sa vedem boxeri de barbati negri sau albi atat in magazine, cat si in dulapul barbatilor.

Fie ca vrei sa faci un cadou util, fie ca doresti sa achizitionezi un set de boxeri de barbati nou pentru partenerul tau, pentru a nu da gres poti alege modele clasice, din bumbac. Pentru cadou, poti sa alegi si bocxerii de barbati personalizati, pentru a crea un cadou amuzant, dar si practic. Poti imprima pe boxerii pentru barbati diferite texte, poze, orice lucru care l-ar putea amuza. Asadar, cand vine vorba de lenjerie intima pentru barbati, boxerii vor fi preferatii lor.