Ce televizor sa imi aleg? Bugetul este cuprins intre 1000 si 1500 lei

De vreo saptamana tot caut sa imi cumpar un nout televizor, dar nu prea stiu ce sa aleg. Nu am chiar un buget foarte generos la dispozitie (sunt dispus sa cheltuiesc cel mult 1500), iar asta imi restrange destul de mult posibilitatile. Am cateva nelamuriri si tocmai de asta scriu articolul asta pentru ca poate voi ma puteti ajuta.

Am citit mai multe pareri si sfaturi de pe un forum romanesc si am cautat informatii utile chiar si in ghidurile site-urilor care se ocupa cu asa ceva in online-ul romanesc. Cel mai mult consider ca m-a ajutat acest ghid de alegere al unui televizor LED care mi s-a parut ca este cel mai complet, oferind destul de multe informatii utile. Chiar si asa insa, oferta este una foarte variata, iar drept urmare imi este destul de greu sa iau o decizie, mai ales ca, dupa cum am precizat deja, am un buget la limita.

Ideea e ca televizorul eu vreau sa il folosesc in sufragerie, care e destul de mare, asadar si diagonala trebuie sa fie pe masura (deci peste 100 de centimetri clar). De asemenea, o sa ma uit destul de mult la filme, asadar as prefera un televizor LED care sa fie capabil sa livreze imagini de calitate si un sunet suficient de puternic, care sa ma duca in lumea creionat de film. Am gasit cateva modele de televizoare care imi plac, dar nu o sa vi le spun chiar acum, pentru ca vreau sa vad si ce recomandari aveti voi (nu vreau sa va influentez in vreun fel anume).

M-am gandit ca cel mai bine este sa imi indrept atentia catre un televizor clasic (adica fara functii inteligente), iar asta pentru ca mai mult ca sigur daca imi voi cumpara un Smart TV nu ma voi folosi deloc de toate capabilitatile sale. Consider ca daca nu ai nevoie de anumite functii nu are rost sa le mai ai, deoarece vor incarca inutil factura. Chiar daca in limita mea de buget am gasit foarte multe modele Smart, in acelasi pret, daca renunt la aceste functii inteligente, pot cumpara ceva mult mai bun din punct de vedere al calitatii imaginilor si sunetelor redate.

Trebuie sa iau decizia cat mai repede cu putinta, iar asta pentru ca nu mai pot sta foarte mult timp fara televizor. Revin la intrebarea mea initiala: ce televizor imi recomandati voi, in baza celor spuse mai sus? Daca stiti ceva foarte bun, pot sa fortez putin bugetul, in sensul ca poate depasi cu cateva sute de lei 1500 lei (desi este de preferat sa nu). Daca intr-adevar stiti ceva bun va astept in rubrica de comentarii. Am mare nevoie de un televizor LED ieftin si de calitate :).

televizor led smart tv