„Ce emisiuni de c***t sunt la tv…”

Eu nu mă uit la tv, am scris aici despre asta, dar văd o mulțime de oameni (în special pe facebook) plângându-se că la tv sunt doar emisiuni de cacao, că nu poți vedea și tu ceva de calitate dom’le, doar Leo de la Strehaia și alte blabla-uri d-astea, și nu-i înțeleg de ce o fac.

Mi se pare destul de logic să se difuzeze ce se difuzează din moment ce acele emisiuni au audiență ridicată, atâta timp cât oamenii se uită și producătorii ăia vor face cât mai multe show-uri (și dacă încă nu v-ați dat seama, vorbesc de acele emisiuni care promovează incultura, Maruță, Acces Direct, Wowbiz etc). Mulți oameni încă nu înțeleg că de fapt ei au puterea, și aici mă refer în general nu doar la subiectul propriu-zis.

Alt lucru ciudat pe care l-am observat la oamenii care se plâng de tv este că nu văd și emisiunile interesante, da, există și așa ceva, History, Discovery și multe altele unde ai ce învăța, ei văd doar partea proastă, de ce? Pentru că doar asta le atrage atenția.

Ideea este că dacă te uiți la tv și te plângi pentru că n-ai ce viziona este vina ta pentru că urmărești doar inutilități, iar dacă vrei – cu adevărat – să te uiți la lucruri utile, „the internet is your friend”.