Câtiva pași pentru a slabi fără să te duci la sală

Peste tot probabil că ați văzut metode „extraordinare” de slăbit în care trebuia să faci ceva simplu și pac…de la 80 kg la 50, iar noi ăștia mai pufoși știm bine că-s false căci ne-am informat cât de cât.

Să trecem la subiect, fiind un om leneș sala nu intra în „atenția” mea, nici vreo cură de slăbire sau mai știu eu ce. Ei bine acum aproximativ o lună mi-am zis că trebuie să fac ceva să slăbesc pentru că pur și simplu nu mă mai suportam. Surprinzător, în doar 3 săptămâni am reușit să slăbesc în jur de 4 kg și vreau să vă ofer și vouă câțiva pași care pentru mine au fost de mare ajutor.

  1. Bea doar apă – am renunțat să mai beau orice tip de băutura în afară de apă plată, fără bere, fără sucuri (astea sunt cam cele mai „nocive) .
  2. Aleargă – am început să alerg pe zi câte 500 m, apoi 1 km, ideea este că am crescut distanța constant, în momentul de față pot alerga 7 km, dacă depășesc limita încep să am lag..
  3. Mergi pe bicicletă – lucrul ăsta e mult mai ușor decât alergatul și poți s-o faci pe distanțe mai mari. Iar de ești într-un mediu rural sau undeva aproape de natură este perfect.
  4. Mănânc mai puțin – deși asta se include cam în orice tip de slăbire și nu este o noutate, trebuia să fie aici. Tot ce fac este să mănânc pe tot parcursul zilei, dar câte puțin.
  5. Renunță la dulciuri – menționez că de asta încă nu m-am apucat. Poate pentru că teoretic este un fel de cură..și pentru mine e cam greu să fac asta căci nu suport regulile în general (totuși la respect…), iar mai ales când știu că genul ăsta de regulă poate fi încălcat ușor…

Oricum, dacă îți este prea lene să urmezi pașii de mai sus este aplicația aia S Health care te ajuta cât de cât, am scris aici o țâră despre ea, iar dacă ți se par grei probabil că ești menit să fii gras.