Cat de importante sunt cantecele pentru copii?

Iti amintesti de perioada cand erai doar un copil de 3-4 anisori, iar cantecelele parca iti deschideau un taram al povestilor? Erau capabili sa vedem lucruri noi, inchipuiri si trairi pe care nu le cunoscusem pana atunci, toate aceste lucruri ne erau induse prin versuri si o linie melodica calda.

Inca din cele mai vechi timpuri, copilaria copiilor a fost marcata de aceste cantece din povesti si basme, in zilele de astazi ajungand o mare industrie. Din cauza timpului liber tot mai limitat, parintii sunt nevoiti sa le puna micutilor cantecele de pe internet, au apus vremurile in care bunicul isi tinea nepotul pe genunchi si il legana cantandu-i, sau cand parintii isi adormeau pruncii folosind astfel de metode.

cantece pentru copii

Si totusi, cantecele pentru copii inca se cauta

Insa nu totul e asa de sumbru precum pare, exista inca oameni care nu au uitat esenta vietii si vor sa reinvie aceste amintiri, asa cum sunt cei ce au dezvoltat siteul cantece de copii, un site dedicat copiilor dar si parintilor in acelasi timp. De asemenea, daca esti un tanar care vrea sa isi aminteasca cu drag perioada in care era doar un copil, aici gasesti sute de cantecele dintre care cu siguranta stii cateva pe de rost.

Printre categoriile de cantecele de pe site putem aminti: pe cele despre flori, pentru mama, de serbare, pentru vestirea primaverii, si multe altele pe care le gasiti in cadrul siteului cantecedecopii.com, toate oferite in mod gratuit, fara nici un fel de obligatie.

De asemenea, aici poti gasi si ghicitori ce pun in miscarea mintea micutului tau, astfel incat sa isi dezvolte cat mai usor modul de a gandi, si din care poate afla extrem de multe lucruri noi. Copiii au mereu curiozitatea de a afla lucruri despre tot ceea ce exista in jurul lor, si doar de tine depinde sa ii oferi acces la toate acestea.