Care sunt modelele de unghii cu gel pentru care sa optezi atunci cand mergi la un botez

Botezul este unul dintre acele momente in care vrei sa arati pur si simplu perfect, iar acest lucru este posibil de realizat doar atunci cand ai acordat o atentie maxima chiar si a celor mai mici detalii, iar prin cele mai mici detalii ma refer chiar si la modul in care arata unghiile tale.

Exista mai multe modele de unghii cu gel pentru care poti opta aici, insa de obicei eu recomand sa fie vorba de ceva simplu, de bun gust, dar care sa lase totusi putin impresia de „wow”. In orice caz, cuvantul de ordine trebuie sa fie eleganta. Pentru a fi sigura ca vei lua cea mai buna decizie este bine sa mergi la un salon, nu sa optezi ca de unghiile tale sa aiba grija o prietena care face acest lucru ocazional, pentru ca risti ca rezultatul sa nu fie chiar cel pe care tu ti-l doresti.

unghii gel botez

Incearca inainte de a-ti indrepta atentia spre un anumit model sa iti dai seama care sunt obiectele vestimentare cu care iti doresti ca acestea sa se asorteze, iar abia apoi sa faci alegerea propriu-zisa, astfel incat sa nu te trezesti in ziua cu pricina ca nu ai nimic care sa se asorteze cu ele.

De obicei mergi la sigur daca o sa optezi pentru modele simple, in combinatii de doua culori, putand chiar sa alegi si desenarea unor decoratiuni mai discrete, care sa fie in ton cu evenimentul la care participi. In ceea ce priveste alegerea culorilor, aici iti poti lasa imaginatia libera, atata timp cat nu exagerezi si nu o dai in cealalata extrema – pana la urma vorbim de un botez, unde bunul gust si eleganta ar trebui sa primeze.

Acestea fiind spuse, poti gasi pe internet suficient de multe fotografii cu modele numai bune pentru tine, tot ceea trebuie tu sa faci fiind sa il alegi pe cel care crezi ca te prinde cel mai bine.