Care sunt cele mai interesante locuri ale Europei?

      Europa este unul dintre cele mai frumoase continente si aproape fiecare tara de pe acesta are cel putin un oras care merita toata atentia turistilor de pretutindeni, atat datorita istoriei fantastice, cat si peisajelor de vis si obiectivelor turistice care vor impresiona cu siguranta. 

Unde merita sa mergi in vacanta?

  Printre cele mai frumoase locuri in care trebuie sa ajungi atunci cand esti indragostit, este Grecia, mai exact, Santorini. Acesta este unul din locurile in care trebuie sa ajungi cel putin o data in viata, iar apusurile de aici se spune ca nu se compara cu niciunul din alte locuri ale lumii.

  De neratat este si orasul- fortareata recunoscut in toata lumea, aflat pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, Dubrovnik, care este considerat de multi destinatia medievala de lux a Croatiei. Se pot descoperi aici cele mai importante locuri de filmare ale faimosului serial „Game of Thrones”, dar  te poti bucura de tot ceea ce iti ofera, astfel incat a ajuns sa fie considerat de foarte multi, cel mai frumos oras european.

Excursie cu rucsacul

Daca vrei sa ai parte de o vacanta ca in filme, cel mai bun loc pe il poti vizita este Istanbul. Acesta este un oras fascinant, pentru vizitarea caruia nu iti este suficienta nici o luna, deoarece exista atat de multe locuri de vizitat.

Cand iti doresti sa vizitezi un altfel de loc, in care sa te bucuri de liniste, de aer curat, la o altitudine mare unde masinile nu au acces, atunci este timpul sa vizitezi Zermatt, in Elvetia. Aici te poti bucura de trekking si hiking in timpul verii, iar iarna poti avea parte de ski la cel mai inalt nivel.