Care este locul potrivit pentru un city- break

Un city break este acea vacanta de trei- patru zile intr-unul dintre cele mai cunoscute orase europene, care include atat transportul, cat si cazarea.

Ce ofera un city break?

Aceasta poate fi alegerea potrivita atunci cand iti doresti foarte mult sa calatoresti si iti doresti sa ajungi in cat mai multe locuri, insa nu dispui nici de foarte multi bani, dar nici de timpul necesar sa poti face asta.

city break

Este foarte potrivit un city break atunci cand dispui de cateva zile libere sau de un weekend prelungit, fara a fi nevoie sa iti iei concediu pentru a putea pleca intr-o calatorie. De aceea, cea mai potrivita alegere este transportul cu avionul, care iti permite sa ajungi in destinatia dorita in doar cateva ore. Bineinteles, daca ai frica de avion poti opta si pentru transportul cu autocarul sau cu masina personala.

Care este cea mai potrivita destinatie pentru city break?

Daca iti doresti un city break in care sa nu stai locului o secunda, sa vizitezi constructii celebre, sa ai parte de delicii culinare sau chiar sa te bucuri de soare si apele marii, locul potrivit este Barcelona, unde vei ajunge cu avionul in aproximativ trei ore.  Aici gasesti distractie pentru toate gusturile, fie ca alegi doar sa vizitezi, sa te relaxezi, sa mananci sau sa participi la un meci de fotbal al celebrei echipe.

city break

Daca esti pasionat de moda si iti doresti sa iti petreci timpul intr-un oras vestit pentru magazinele unde poti face shopping, dar si pentru obiectivele turistice, atunci locul potrivit pentru a pleca in city break este Milano, supranumit capitala modei.

Atunci cand vrei sa oferi o surpriza jumatatii tale, cea mai buna alegere pentru  petrecerea unui city break este orasul iubirii, Paris. Chiar daca nu sunt suficiente cateva zile pentru a vizita acest oras, este important sa iti stabilesti cateva obiective si locuri ce merita vizitate, apoi cu siguranta vei lua decizia de a reveni aici pentru o perioada mai mare de timp.