Blocarea usii, o situatie de urgenta!

Ruperea balamalei, blocarea yalei sau ruperea clantei sunt situatii de urgenta care impun metode de remediere rapida. Cauzele pentru care intervin astfel de accidente sunt numeroase, in primul rand tindem sa acordam o atentie minima sistemelor de inchidere si deschidere a usilor. Ba chiar multi dintre romani aleg sa inlocuiasca usa si sa foloseasca servicii indoielnice, decat sa unga yala!

Lacatus

Intrucat serviciile de mententanta si intretinere a usilor, a yalelor si a butucilor sunt mai putin cunoscute si importanta acestora pare sa fie minimizata de romani. NU putine sunt situatiile cand ramanem cu clanta in mana sau cheia se invarte in gol, insa aceste defectiuni trebuie remediate rapid pentru siguranta personala, in special cand usa cu pricina este cea de la intrare, sau cand in familie sunt copii mici care ar putea ramane blocati singuri intr-o incapere.  Astfel de  imprejurari sunt considerate de urgenta si impun masuri imediate pentru prevenirea accidentarilor.

Primul pas ce trebuie efectuat este contactarea unei firme care ofera servicii de deblocari usi. Cei ce locuiesc in capitala, se pot considera norocosi intrucat aici exista numerose firme specializate care vin cu solutii rapide pentru astfel de situatii. Este indicat sa se contacteze cea mai apropiata companie, astfel se economiseste timp pretios, deci locuitorii din sectorul 5 pot da o cautare pe Google si pot descoperi rapid firmele care ofera servicii specializate deblocari usi sector 5, cei din sectorul 1 pot cauta companiile apropiate din acea zona.

Urmatorul pas este de informare, cei ce sunt solicitati trebuie sa cunoasca tipul usii, dar defectiunea sesizata. In acest fel vor veni bine pregatiti cu ustensilele necesare pentru remedierea situatiei.Trebuie mentionat ca procedele de deblocare a usii incorect realizate, pot produce daune considerabile. Pentru a evita astfel de situatii este important sa se faca o analiza minutioasa, la rece iar detaliile oferite sa fie cat mai precise.

Ultimul pas este realizat de specialistii care vin la fata locului remedia aceasta urgenta.

Avantajele serviciilor specializate de deblocari usi

Cel mai mare avantaj al acestor servicii este faptul ca rezolva rapid situatiile de urgenta. Echipele de specialisti, raspund la toate situatiile de urgenta, astfel inca problemele sunt remediate in scurt timp de la realizarea solicitarii.

Un alt avantaj este oferit tocmai de faptul ca sunt folosite echipamente profesionale de deblocare astfel incat pagubele sunt minime. In plus echipele de profesionisti se asigura ca la plecare usa este reparata, in perfecta stare de functionare.

Firmele care ofera astfel de servicii asigura si solutii de intretinere pentru usi, deci pot verifica modul in care au fost montate, pot remedia problemele ce apar datorita utilizarii intense.

Specialistii ce fac parte din astfel de echipe, sunt practic Houdini in materie de yale si usi, deci pot debloca diferite sisteme de inchidere, oricat de complexe ar fi cu usurinta. Pot fi deblocate prin metode specifice usile  de apartemente, vile si garaje fara elemente de securitate, insa pot fi debarcate si cele cu sisteme de siguranta si cele a caror cheie s-au rupt in yala.

In concluzie deblocarea usii reprezinta o situatie de urgenta si trebuie luate masurile speciale pentru prevenirea acesteia.