Averile miliardarilor romani continua sa creasca

Dupa ce purtatorii de cuvant de pe langa institutele statului afirmau in anul precedent ca PIB-ul Romaniei a crescut cu 8,8%, nu ar fi de mirare ca acest lucru sa se resimta si la nivelul averilor miliardarilor romani, intr-o asemenea epoca infloritoare pe plaiurile noastre.

Desi multi dintre ei au fost invitati la diferite emisiuni mass-media, au fost asaltati de interviuri, reportaje si alte interventii de-a lungul timpului, nu s-a putut afla foarte multe despre secretele lor in afaceri.

Venituri

Oare sa existe vreunul?

Multi dintre ei sunt din sectoare industriale recunoscute

La prima vedere daca ne-am uita la topurile publicate recent de revistele specializate in capital nu am observa mare lucru, insa o scurta analiza comparativa ne-a arata ca acesti oameni detin afaceri in jurul sectoarelor economice de larg consum de la noi din tara : comert, industrie, transporturi si agricultura, sectoare in care s-a investit enorm de mult in ultimii ani, iar guvernul acorda facilitati in dezvoltare continua.

Sportul, o alta rampa de lansare pentru consolidarea veniturilor

Una din persoanele emblematice ale Romaniei care se afla in topul celor mai bogati romani in 2018 este latifundiarul George Becali, care detine in proprietate clubul de fotbal FCSB incepand cu anul 2001,averea lui crescand in jurul cifrelor de 400-500 milioane euro de la 300 milioane, declarata in anul 2016.

Magnatul bucurestean este recunoscut si pentru terenurile intra si extravilane avute in raza muncipiului Ilfov, precum si pentru alte afaceri detinute.

Recruteaza experti din toate domeniile importante

In jurul tuturor acestor afaceri sta munca unor echipe de experti din toate domeniile, familiarizati cu cele mai noi tehnici de lucru pentru a duce lucrurile la urmatorul nivel.

Desi se spune ca in afaceri totul tine de fler si implicare, noi consideram ca cifrele acestora nu sunt intamplatoare si sunt dovada vie a unui leadership consacrat.