Ajută cu ceva S Health?

Fiind destul de plinuț, mi-am zis ceva de genul „până aici a fost” și am hotărât că e cazul să fac ceva să mai dau jos câteva kilograme, cică.

Chiar dacă timp de 2 ani m-am mințit că nu o să mai fac x, că o să fac y și tot așa…acum treaba pare mai serioasă ca niciodată, cred. Iar pentru că trăim „perioadă modernă” nu putea să lipsească o aplicație care să vină cu ceva ajutor.

Mi-am descărcat S Health pentru a-mi monitoriza diferite lucruri care mai scad din calorii. Pot spune că primul lucru de care am devenit „dependent” la aplicație a fost numărul pașilor făcuți care de asemenea arată kilometrii parcurși și caloriile consumate. Din păcate am descoperit și un bug destul de enervant, în timp ce mă aflam în mașină spre școală am observat că aplicația adaugă pași, nu știu de unde, dar adaugă, cei drept nu mulți însă dacă mergi vreo 15 minute cu mașina s-ar putea să fii mers 500 de pași..

În rest aplicația e super tare, dacă vrei să alergi ai câțiva „antrenori” virtuali care îți oferă instrucțiuni pentru câteva tipuri de alergare. De asemenea poți să mai adaugi câte pahare de apă ai băut, cafeaua băută, dacă vrei să mergi cu bicicleta poți să setezi distanța pe care vrei să o parcurgi și o mulțime de chestii utile.

Pe lângă obiectivele pe care ți le poți seta (eu deocamdată mi-am setat obiectivul de a mânca mai sănătos) poți să începi și antrenament stabilit de aplicație, timp de 10 săptămâni va trebui să alergi de 3 ori pe săptămână în funcție de distanța stabilită de tine, încă nu am ajuns atât de departe..

În concluzie aplicația mi se pare destul de utilă, nu un must have însă e bună.