Ai un talent? Nu îl irosi!

Având încă de mic talent la fotbal și fiind pasionat de acesta mereu mi-am dorit să îmi perfecționez abilitățiile si peste ani să ajung la o echipă mare, visul oricărui mic fotbalist. :)) Însă din păcate nu am avut posibilitatea să fac asta talentul risipindu-se încetul cu încetul, hobby-ul rămânând la stadiul de hobby. Problema este că nu sunt singurul care a pățit asta, mulți tineri pățesc la fel sau dacă au posibilitatea să facă asta sunt opriți din drumul lor de către părinți pe motiv că școala este „singura soluție sigură” pentru a-ți asigura viitorul și că hobby-ul trebuie să rămână întotdeauna la nivelul ăsta și nimic mai mult, baliverne.

Recent însă am descoperit o nouă pasiune care îmi aduce o satisfacție foarte mare, fiind vorba de blogging. Îmi place foarte mult, mă relaxează foarte mult iar într-un viitor nu foarte îndepărtat sper să pot duce treaba asta la un alt nivel.

În concluzie nu lăsa nicodată o pasiune de a ta doar la stadiul de hobby. Dacă ție îți place fotbalul, de ce să nu ajungi un fotbalist de succes? Nu te limita niciodată când vine vorba de asta, este o greșeală pe care mulți dintre noi o facem. Dacă ai un talent și îți și place nu-l pune niciodată pe plan secund, din contră pune-l pe primul loc și acordă-i tot timpul necesar. Poate peste timp o să ajungi într-un moment în care o sa poți scoate bani din treaba asta, iar atunci nu o simți nici un moment că muncești sau că depui efort, ba din contră o să îți aducă o satisfacție și o împlinire enorm de mare.