Acceptă criticile

Mereu vei fii criticat indiferent dacă ești cel mai bun în ceea ce faci sau nu. Cel mai important este felul în care ești criticat și felul în care accepți criticile.

 
Dacă primești o critică constructivă, accept-o și încearcă să scoți ce este mai bun din ea, însă dacă cineva te înjură fără rost și fără să aibă habar despre ceea ce faci, cel mai bine ar fi să-l ignori și să îți vezi de drum. Genul ăsta de oameni sunt ăia care nu pot face nimic, dar se cred zei în absolut orice și netul i-a făcut „mari critici”.

 
Internetul a avut un impact uriaș din punctul ăsta de vedere, în ziua de azi oricine deține un calculator devine instant critic, știe orice..însă nu prea are dreptate, cel puțin unii.
Mereu mi-a plăcut să fiu criticat, mă amuza, cel puțin criticile alea fără sens, de asemenea și cele constructive mi-au plăcut mult mai mult pentru că pur și simplu au fost constructive, am învățat ceva de la acei oameni.

 
Nu ar trebui să te simți ofensat dacă cineva te critică, dacă o faci înseamnă că în adâncul tău știi că ceea ce ți s-a spus este adevărat, dar nu accepți asta.