3 filme de care nu m-aș sătura

Nu cred că există om căruia să nu-i placă filmele, eu unul cel puțin pot spune că-s un pic „obsedat”, fiecare poveste captivându-mă complet. Sincer să fiu nu mi-au plăcut niciodată filmele horror, am văzut odată unul pe timp de zi (vreo 30 min) și am zis că îmi ajunge pentru următorii 30-40 de ani. Revenind la subiect am zis că ar fi destul de ok să fac un top cu 3 filme care din punctul meu de vedere sunt geniale și nu merită ratate.

1. Lord of The Rings/ The Hobbit – probabil cele mai bune triologii din istorie, nu cred că are vreo importanță să vorbesc despre filme deoarece aproximativ 6-7 ani a fost difuzate constant de către Pro Tv, însă e genial, The Hobbit este ceva mai nou și încă n-a apărut pe tv, însă cu siguranță până ce voi împlini 20-21 de ani, această triologie alături de LOTR vor fii în top.

2. Iron Man 1, 2 și 3 – mereu mi-au plăcut filmele celor de la Marvel, însă această triologie care s-ar putea  să devină (sdasda) m-a atras cel mai mult. Este vorba de un inventator genial și bogat, Tony Stark, acesta fiind unul dintre cei mai mari furnoziori de arme ai Statelor Unite, deținând Stark Industries. Totul începe când Tony este prins de teroriști, iar aceștia îl închid într-o temniță dintr-o peșteră. Pentru a scăpa acesta creează un fel de robot super inteligent cu care reușește să evadeze, iar pe parcursul celor 3 filme îl dezvoltă foarte mult.

3. Mad Max –   într-o perioadă post apocaliptică, urmărit de un trecut turbulent, Mad Max preferă să călătoareacă singur nefacându-și prieteni, la un moment dat se alătură însă unor supraviețuitori din deșert conduși de Furiosa, iar de aici totul devine…mad.

Nu m-aș sătura niciodată de filmele astea, sunt epice, dacă știți alte filme tari aș fi bucuros să le împărtășiți cu mine.