2 jocuri de noroc cu rată mare de câștig

Atunci când dorești să investești o oarecare sumă de bani într-un joc de noroc trebuie să ții cont de mai mulți factori, nu doar de noroc, pentru că acesta fluctuează, trebuie să ai mereu o strategie, fie ea cât de mică, pentru a avea șanse mai mari de a obține profit. Pe lângă strategie trebui să ți cont și de tipul de joc deoarece fiecare are o anumită șansă de câștig.

Din punctul meu de vedere jocuri de noroc cu șansă mare de câștig sunt blackjack-ul și ruleta (din nou, nu cea rusească).

La ruletă șansele sunt de 50% dacă pariați 1:1, adică fie pe roșu/negru, par/impar etc. Desigur există mai multe tipuri de pariuri însă la început este recomandat să pariați 1:1 pentru a vă crește suma de bani cât mai mult posibil. De asemenea pentru a avea șanse mai mari de câștig există și anumite sisteme de ruletă, fiecare strategie fiind foarte interesantă și ușor de aplicat.

Spre exemplu strategia Parlay este foarte simplă, singurul ei dezavantaj fiind acela că factorii cei mai importanți de care ea depinde sunt intuiția și norocul. Aceasta se bazează pe opțiune cu câștiguri de 1:1, fie roșu/negru, par/impar sau mare/mic. Dacă câștigați primul pariu, pe al doilea trebuie să pariați suma câștigată + suma pariată anterior. Puteți face acest lucru de mai multe ori însă este recomandat să procedați în acest fel numai de 4 ori (4 câștiguri) deoarece probabilitatea ca și a 5-a rundă să fie câștigătoare este infimă.

Și dacă regretați că v-ați retras, n-ar trebui s-o faceți deoarece acum aveți de 16 ori cât pariul original.

Un alt joc cu rată mare de câștig este blackjack-ul, eu am încercat să joc online blackjack (varianta gratuită, desigur) pentru a vedea exact cum stă treaba. Ca și ruleta, blackjack-ul are anumite sisteme și strategii pe care vă puteți baza în cazul în care sunteți în căutarea uneia.

Trebuie să fiți mereu cu băgare de seamă dar în același timp să vă așteptați și la eventuale pierderi, fie ele mari sau mici, pentru că la urma urmei este joc de noroc și n-am auzit de nimeni până acum să nu piardă niciodată. E și vorba aia că norocul ți-l faci cu mâna ta.

De asemenea recomand ca înainte să aplicați vreuna dintre strategii să le testați de cât mai multe ori în variantele free ale jocurilor pentru a le stăpâni cât mai bine. Repetiția este mama învățăturii și acest proverb funcționează al naibii de bine și-n cazul de față.  Joacă-te cu fiecare în parte și vezi care ți se potrivește mai bine, cine știe, poate vei adăuga noi plusuri strategiei respective iar astfel o vei face mai productivă, dacă nu, cel puțin o vei stăpâni mai bine și vei obține un profit decent.