2 filme ale anului 2015 pe care n-ar trebui să le ratați

Anul 2015 este pe sfârșite, per total a fost un an bun (pentru mine) căci m-am apucat de blogging și am îmbunătățit multe lucruri sau ceva, oricum anul acesta a fost destul de bogat și pe partea de filme, îmi place foarte mult să mă uit la filme – de calitate – și recent am vizionat 2 filme care din punctul meu de vedere nu trebuie ratate.

Mad Max

Deși am mai vorbit despre el într-un alt articol, nu pot să nu vorbesc și aici, căci filmele acestea sunt cele mai bune (ale anului), cred eu. Titlul spune aproape tot, este un film de-a dreptul schizofrenic care-l are în rol principal pe Max (Tom Hardy), un bărbat cu conștiința afectată grav, pe scurt filmul este unul alert, de urmărire ce te ține mereu în suspans, toată acțiunea petrecându-se într-un scenariu post-apocaliptic.

Terminator: Genisys

Filmul ăsta mi-a dat dureri de cap, la propriu, însă probabil este unul dintre cele mai bune filme din istorie, de ce mi-a dat dureri de cap? Păi pentru că există foarte multe călătorii în timp și nu mai înțelegi ce se întâmplă, a trebuit să stau geană să văd cam care-i treaba, un alt lucru genial este faptul că se întoarce Arnold  Schwarzenegger și ca de obicei replicile sale scurte sunt demențiale. Nu pot spune foarte multe pentru că nu cred că se poate spune ceva despre ele, nici măcar pe scurt, filmul este ca un puzzle pe care dacă ești atent îl rezolvi încă de la început.

Nu o să vorbesc despre note pe IMDB sau ce actori celebrii joacă (deși am zis despre Arnold), nici despre cine a rupt box office-ul de vară și ce buget a avut, pur și simplu mi-au plăcut foarte mult și le recomand cu încredere.